Laat je Inspireren

Gekleurd kunstgras

Net zo veilig, duurzaam en van hoge kwaliteit als onze andere traditionele kunstgras-assortimenten, kan je elke ruimte opfleuren met onze levendige kleuren.

De verscheidenheid aan kleuren geeft bedrijven de kans om merk en huisstijl te combineren met onderhoudsvrij, ontspannend, zacht en kleurrijk kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt veel gebruikt door interieurontwerpers die kantoorruimtes ontwerpen voor grote en kleine bedrijven om recreatieruimtes, vergaderruimtes en kantines op te fleuren.

Ook zijn de gekleurde matten perfect voor speeltuinen en scholen!

Kunstgras met afbeeldingen

Je kan met gekleurd kunstgras spelen door er afbeeldingen of logo’s in te verwerken. Zo gaat je voetbalplein schitteren met het logo van je club!

Scholen en speeltuinen

(Gekleurd) kunstgras voor scholen is een groeiende trend omdat men de verbeeldingskracht en fysieke activiteiten van de kinderen wil verhogen. Voor schoolspeelplaatsen en speeltuinen is kunstgras perfect voor buitengebruik en is het ook onderhoudsarm.

Sport Kunstgras

Kunstgras wordt ook gebruikt voor verschillende sporten. Synthetisch gras is het meest populair bij:

  • voetbal
  • hockey
  • tennis
  • padel
  • golf

Let Op! Het kiezen van een juiste ondergrond is zeer belangrijk!

Balkon of Dakterras

Ons kunstgras kan je gebruiken voor je balkon of dakterras. Als je midden in een drukke stad woont en je snakt naar groen, kunnen wij jou helpen.

Organische vormen

Vele mensen denken dat kunstgras enkel mogelijk is op vlakke terreinen met vierkante oppervlakken. Dit is totaal niet waar, want kunstgras kan in verschillende vormen worden uitgesneden. Ook is het mogelijk om kunstgras in kuilen of heuvels te plaatsen.

Events & Terassen

Kunstgras kan gebruikt worden voor verschillende soorten events.

De horeca kan er gebruik van maken als het warm weer is en de mensen graag buiten willen zitten. Ook is het geschikt voor feesten, want dankzij de kunstgrasmatten hoeven de schoenen van de gasten niet meer vuil te worden en blijven de hakken niet meer steken in de modder. Ten slotte is kunstgras ook ideaal voor festivals.

Kunstgras bekleding

Kunstgras kan gemonteerd worden op verschillende oppervlakken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om auto’s met kunstgras te bedekken.

Kunstgras in winkels

Men gebruikt kunstgras ook in winkels, bijvoorbeeld in kleding- en speelgoedwinkels. Leuk om als tapijt te gebruiken of simpelweg voor het sterke design.