Bij Grass in Style is er de optie tussen vier soorten kunstgras.

Ze hebben allemaal dezelfde topkwaliteit, maar ogen telkens verschillend op een verrassende manier.

Al onze grassen zijn geschikt voor elke plaats en dat is het toppunt aan onze vier soorten, of je nu kunstgras op je balkon wilt, speciaal voor hondjes of gewoon simpel in de achtertuin, met de grassen van Grass in Style kan het allemaal!

Elegance:

De instapper der instappers: Elegant, zacht, mooi, realistisch en bovendien 100% recyclebaar.

Woorden schieten ons te kort om dit realistisch ogend en super stevig gazon te omschrijven.

Perfect voor gazon, terras of dakterras. Kind- en diervriendelijk en bovendien ook nog zeer makkelijk onderhoudend kunstgras.

Kunstgras echtheid 4-5
Kunstgras zachtheid 3-5
Kunstgras hoogte 3-5
Elegance kunstgras
Bootyfull kunstgras

Bootyfull:

Mooi en vol. Met deze woorden omschrijf je dit super natuurlijke gazon het best. We kozen ervoor om met vele groentinten een fris en natuurlijk aanvoelend kunstgras te creëren. Bovendien diervriendelijk en makkelijk in onderhoud. Dit voor een pareltje van een tuin!
Kunstgras echtheid 4-5
Kunstgras hoogte 4-5
Kunstgras zachtheid 3-5

Formidable:

Met dit formidabele kunstgras hebben we gekozen om ons Belgische gras zo goed mogelijk te evenaren. We hebben gekozen voor een mooi pakket van verschillende tinten groen aangevuld met verschillende tinten bruin/beige mos sprietjes om de echtheid en de zachtheid van een droomgazon te herontdekken. Dit gazon staat formidabel bij iedere woning modern of klassiek.
Kunstgras echtheid 4-5
Kunstgras hoogte 4-5
Kunstgras zachtheid 5-5
Formidable kunstgras
Extra WOW kunstgras

Extra WOW:

Voor dit extreem mooie kunstgras hebben we lang gezocht, verbeterd en vernieuwd. We hebben ontdekt dat iedere grasspriet uniek is in vorm, lengte, dikte en kleur. Dit is wat natuurlijk gras een doorsnee perfecte uitstraling geeft. We zijn er in geslaagd om dit te evenaren! We hebben iets spectaculair gecreëerd. Het extra WOW effect is hier echt op zijn plaats.
Kunstgras echtheid 5-5
Kunstgras hoogte 5-5
Kunstgras zachtheid 5-5

Nieuwsgierig naar de prijs?

Vraag vrijblijvend je gratis kunstgras offerte aan!